O nama

Tvrtka je utemeljena 1994. godine, a usklađena s Zakonom o trgovačkim društvima 1995. godine.

Tvrtka je u 100 % privatnom vlasništvu, 50% utemeljitelja Matije Gradečak i 50% utemeljitelja Anice Gradečak .

Naslov Leptan d.o.o. tvrtka je dobila na osnovi, osjećaja pripadnosti pejzažu i krajoliku, gdje se ista i nalazi , a to je šuma Leptan, po kojoj se zove i ulica u kojoj se nalazi, samim tim promicanje ekoloških i patriotskih vrijednosti.

Tvrtka je na svom razvojnom putu, uporno gradila status, čvrste i postojane hrvatske tvrtke, s idejom razvoja, tada još vrlo slabo prihvaćene djelatnosti u Hrvatskoj , a to su Usluge čišćenja poslovnih prostora, vozila, doma i okoliša.

Kako bi postojanost, čvrstina i Ime opstali na tržištu, u određenim razdobljima, točnije od 1996.-2001. godine, tvrtka ima registrirano uz usluge čišćenja, veleprodaju osnovnim sredstvima za čišćenje, potrošnim materijalom za čišćenje, još i dvije maloprodaje svim gore navedenim, kožnim proizvodima, te bijelom tehnikom i malim kućanskim aparatima, sve u cilju rasta boniteta i prikupljanja sredstava za razvoj danas osnovne djelatnosti.

Usluge čišćenja intenzivnije počinju zaživljavati 1997. godine, kad nam se kao prvi klijenti šireg i većeg razmjera pojavljuju Podravka d.d. i Belupo d.d.

1998. godine na početku siječnja počinje naša poslovna suradnja s Bjelovarskom bankom d.d., koja je pravni prethodnik velike Erste&Steiermarkische Bank d.d. koju naravno još uvijek imamo u svojoj referentnoj listi.

Ulaskom u poslovne odnose s klijentima kvalitetnog tržišnog statusa i boniteta, tvrtka se uz organsko širenje (rast zajedno s partnerima i njihovim rastom) širi i na ostala područja diljem Hrvatske po logici "dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje".

Podatke o klijentima s kojima poslujemo možete naći u našoj referentnoj listi.